11 човека, които искаха да изглеждат като любимите си знаменитости, но отидоха твърде далеч

Всички знаменитости, включително измислените, имат последователи и почитатели. Но някои хора са готови да предприемат най-драстичните мерки, за да изглеждат като своите идоли.
Например аржентинецът Фран Мариано загуби почти 100кг., за да изглежда като любимия си певец, Швейцарско-американският модел Пикси Фокс не се поколеба да премахне 6 ребра, за да получи тънката талия на Джесика Рабит.

Сравнихе снимки на знаменитости с техните двойници и стигнахме до заключението, че някои от тях наистина биха могли да направят шоу като двойници!

11. Меган Фокс — Клаудия Аленде

© Megan Fox / Instagram, © Cláudia Alende / Instagram

Коя от тези 2 е истинската Меган Фокс? Тази с шапката. Объркани ли сте с тяхната прилика? И ние също. Изглежда, че бразилският модел Клаудия Аленде прилича повече на Меган, отколкото самата актриса.

10. Мадона – Адам Гера

© PacificCoastNews / BWP Media / EAST NEWS, © venusdlitemadonna / Instagram

Отне 12 години на Адам Гера от Лос Анджелис, за да постигне желанието си да изглежда като известната поп икона. Той казва, че всичко си заслужава. Той стана един от най-известните от всички двойници на Мадона и е редовна звезда на шоуто Venus D-Lite.

9. Рики Мартин — Фран Мариано

© IPA / MEGA / EAST NEWS, © FranmarianoOK / Twitter

Аржентинецът Фран Мариано се опитва да постигне целта си от няколко години — той иска да изглежда като известния певец Рики Мартин. За да направи това, Фран отслабна много. Ето как изглеждаше той преди трансформацията си (лява снимка по-долу).

© FranmarianoOK / Twitter

Трудно е да се повярва, че той е тежал почти 170кг. През 2011 г. Фран участва в шоу, наречено Cuestión de Peso, където му помогнаха да управлява загубата на тегло.

8. Кайли Дженър – Амира Буале

© Celebs.Snap.Insta.Twiter / NewsPictures / EAST NEWS, © amirallg / Instagram

Най-малката сестра на Кардашиан — Кайли Дженър — има свой собствен двойник в Instagram от Франция. Името й е Амира Буале. Тя живее в Париж и казва, че хората я гледат все едно вече са я виждали някъде. Точно като Кайли, Амира обича козметиката и се надява, че някой ден ще може да пусне собствена козметична марка.

7. Супермен — Хърбърт Чавес

© JAY DIRECTO / APF / East News, © JAY DIRECTO / APF / East News

Фенът на Супермен от Филипините, Хърбърт Чавес, претърпя 26 операции, за да се трансформира в своя герой от комиксите. Той колекционира екшън фигурки на Супермен от 4 години, надявайки се, че някой ден ще бъде също като него. Мечтата му се сбъдна, когато навърши 37 и това отне много усилие. Хърбърт е сигурен, че всичко си заслужава .

6. Анджелина Джоли — Челси Мар

© FaceToFace / REPORTER, © chelsealmarr / Instagram

Британката Челси Мар е претърпяла злоупотреба от злонамерени интернет тролове заради приликата си с Анджелина Джоли. Онлайн злоупотребата е една от основните причини Челси да се откаже от кариерата си на модел и да работи като двойник на актрисата. Тя призна, че въпреки всички негативни коментари, се радва на приликата между нея и Анджелина.

5. Хълк — Ромарио Дос Сантос Алвес

© Romario Dos Santos Alves / Instagram

Бразилски културист смяташе, че естествените мускули не са достатъчни, за да изглежда като неговия герой — Хълк. Ето защо Ромарио реши да се подложи на инжекции със синтол, за да изглеждат ръцете му по-големи. За съжаление експериментът му можеше да има трагичен край, ако не бяха лекарите, които го спасиха от ампутация.

4. Риана — Рене Куджур

© ANGELA WEISS / AFP / East News, © Renee Kujur / Instagram

Както се оказва , Индия има своя собствена „Риана“ — модел Рене Киджур, която наистина се гордее с приликата си с певицата. Тя дори има акаунт в Instagram под подобно име badgalrene, докато този на Риана е badgalriri. Приликата им наистина помогна на Рене. Работата е там, че хората в Индия предпочитат модели с по-светъл тон на кожата, а момичетата с по-тъмна кожа обикновено трудно намират работа като модели.

Никой в Индия не може да отрече факта, че Риана е много привлекателна жена, затова Рени използва приликата си с певицата, за да разшири възприятието за красота в индийското общество. За съжаление, тази страна има много предразсъдъци и много хора се интересуват от изсветляване на кожата. Снимките на тъмнокожите модели обикновено се ретушират, за да изглеждат по-светли.

3. Леонардо ди Каприо — Конрад Анеруд

© MCKOY / LOS ANGELES TIMES / SIPA / East News, © Konrad Annerud / Instagram

Шведският скейтбордист и модел Конрад Анеруд толкова прилича на млад ди Каприо, че с лекота би могъл да го изиграе в биографичен филм. И Леонардо, и Конрад обаче изглеждат подобни на една известна историческа личност — Владимир Ленин.

2. Ким Кардашиян — Камила Осман

© Kim Kardashian West / Twitter

Ким има много подражатели, но Камила Осман от Канада  определено е най-известната. Според Камила, тя никога не е искала да изглежда точно като Ким, просто така се е получило. Тя също участва в заснемането на един от епизодите на Keeping Up with Kardashians, а Ким публикува тяхно общо селфи в своя Twitter. Не можете да разберете кой кой е на тази снимка.

1. Джесика Рабит, Малката русалка и други герои — Пикси Фокс

© Walt Disney Studios, © pixeefox / Instagram

Шведският модел от Лас Вегас, Пикси Фокс, изглежда като няколко героя на Дисни наведнъж. Изправена пред камерата — тя е Джесика Рабит, а в профил — Малката русалка.

Повечето от хората, които се занимават с косплей, сменят грима си, използват перуки и цветни лещи. Пикси отиде отвъд и се подложи на пластична операция. Тя промени формата на тялото, лицето си и дори премахна 6 ребра, за да има тънка талия като принцеса на Дисни.

No Comments Yet

Comments are closed