Кои зодии обожават да командват

Има хора, които много обичат да се налагат и, ако може, да движат света, както им се харесва. Тяхното мнение е най-важно и затова обичат да нереждат кой какво да прави и как да го направи. Иситнските диктатори от зодиака са:

Телец
Обичат да налагат мнението си и да диктуват правилата в една посока. Могат да го правят дори несъзнателно. Дори във връзките – жените Телци искат да дърпат конците, а това е неприятно за мъже, които не обичат да им се налагат. Телците обаче имат добри идеи и често излизат прави накрая. Затова са лидери, които си струва да се следват.

Дева
Те могат да се превърнат в истински злодеи, когато нещата не станат така, както те са искали. Искат да наложат мнението си по всички въпроси и ако някой има да каже нещо различно, просто не му оставят шанс. Девите искат да ръководят всички аспекти от живота си – връзката, работата, приятелите. Почти винаги става на тяхното!

Водолей
Те просто са родени да ръководят. Имат мнение за всичко и всички, обичат да си го дават, дори и никой да не им го иска. Водолеите искат всичко да стават по техния начин и не понасят, когато нещо не стане така, както те са си го представяли… В любовта те са водещата фигура, а партньорът просто трябва да ги слуша и да изпълнява!

No Comments Yet

Comments are closed