Типовете мъже, с които не бива да излизате

Трябва да се учим от грешките си и това важи в пълна сила за връзките.

Не може да не ви се е случвало да се съмнявате дали човекът, с когото сте е точно за вас. Да ви дразни с нещо, но да мислите, че не е чак толкова важно, да се надявате, че може да се промени… Все си намирате извинения, докато един ден просто не осъзнаете, че наистина нямате бъдеще. А това е можело да се предвиди съвсем в началото.

Затова и опитахме да обобщим шест типа мъже, които не са за сериозни момичета.

Мъжът, който няма да се изнесе от дома на родителите си
Не всеки може да си позволи да живее сам, но все пак е странно един голям мъж с добра кариера да се прибира у дома и мама да му сервира вечерята, да му оправя леглото и да му пере дрехите. Мъж, който не може да се грижи за себе си и дори не може да си забърка едни яйца, рискува завинаги да си остане „момченцето на мама“. Връзката с такъв човек най-много да превърне вас в неговата следваща майка, която трябва да поеме всички тези задължения.

Мъжът, който няма добра лична хигиена.
Няма как човек между 20-30 години да няма навици да се къпе редовно, да си сменя чаршафите и да си мие зъбите. Надали и вие ще успеете да го превъзпитате на тези навици.

Мъжът, който ви изпраща SMS-и само през нощта
Типичният свалят, който смята за романтични и интригуващи нощните смс-и. Всъщност по-вероятно е просто да се сеща за вас само когато си легне, в повечето случаи леко подпийнал. А може и дори да не сте единствената, към която пуска съобщения по никое време с надежда за някоя по-разголена снимка.

Мъжът, който постоянно си търси работа
Всеки има момент, в който му се иска да смени работата си и да започне отначало. Но ако през това време играе компютърни игри и гледа сериали на маратон, надали намира точното решение на проблема. Може да се окаже, че ще намери нова работа и след месец-два пак ще е в същото положение.

Мъжът, който ви “задушава”
Отстрани изглежда сладко, че ви се обажда на всеки час, иска да знае как сте и какво правите. Но ако сте навън с приятелки и се забавлявате, а той постоянно ви звъни или пък се е лепнал за вас през цялото време, надали ще успеете да се отпуснете и да се забавлявате нормално. Този мъж в един момент наистина ще ви писне.

Мъжът, който обича да се хвали
Последен модел нов телефон, модерна прическа, лъскава кола, скъпи маркови дрехи. А вие сте щастливката, която има такъв мъж в живота си! Сигурни ли сте, че можете да имате пълноценна връзка с един материалист?

No Comments Yet

Comments are closed