9 неща, които мъжете правят, които карат всяка жена да се разтопи

Понякога съвременните момичета вярват, че рицарството съществува само в книги или филми. Но искаме да ви уверим, че всъщност не е така. Все още има истински джентълмени в нашия свят.
Нямаме съмнение, че в днешно време сред мъжете има истински герои, които карат сърцата на момичетата да бият по-бързо. Ето 9 ежедневни жеста, които превръщат мъжа в очарователен принц.

1. Отварят врати

© David Brown Productions

Мъж, който не е мързелив да излезе от колата и да отвори вратата на колата за дамата си, със сигурност е внимателен и добре възпитан. За него е много важно да знае, че дамата му се чувства в безопасност и комфорт. Всяко момиче ще оцени този жест, който в началото може да изглежда незначителен.

2. Запазва последната хапка храна

© Darren Star Productions

Всеки знае, че пътят към сърцето на мъжа е през стомаха му. Колкото и банално да звучи това, вярно е. Ако мъжът запази последната хапка от храната си за жена, това означава, че се грижи за нея и я обича искрено. Повярвайте ни, всъщност е голяма работа.

3. Прекарва много време със семейството ти

© Metro-Goldwyn-Mayer (MGM)

Ако един мъж искрено се интересува от вашите бебешки снимки, забавни истории за вашите братя и сестри и той реши да прекарва време с родителите ви, вместо да играе футбол с колегите си през уикенда, можете да сте сигурна, че той е „Единственият“. Дори малките жестове към вашето семейство показват, че вашата половинка обича и цени вас и всички ваши близки хора, защото семейството е най-важното за всички.

4. Представя ви пред всички

© A&E Television Networks Inc.

Истинският джентълмен със сигурност знае, че ако не представи дамата си, когато срещне приятел на улицата и реши да разговаря с него, горкото момиче ще се почувства нежелано. Внимателният мъж няма да позволи подобна ситуация да се случи, тъй като се грижи за дамата си и трябва да се убеди, че тя се чувства комфортно.

5. Подарява подаръци без причина

© Miramax Films

Днешните принцове не се нуждаят от специален повод, за да изпратят цветя на дамите си или да им дадат подарък. Това е просто онзи случаен ден, когато, връщайки се от работа, той забелязва прекрасен букет на витрина, спомня си приятелката си, майка си или близък приятел и решава да го купи, само защото това ще накара любимия му човек да се усмихне.

6. Винаги ви защитава

© 26 Films

Това е още един малък жест, който не всяко момиче ще забележи. Съвсем очевидно е, че избирайки да ходи по външната страна на тротоара, мъжът е решен да защити дамата си от всякакви неочаквани ситуации и сериозни последици. Без никакви съмнения това е жест на истински джентълмен!

7. Целуваки по челото

© Relativity Media

Ако мъжът изрази чувствата си към любимата си, като нежно я целуне по челото, това означава, че той е много привързан към нея. А тя от своя страна е невероятна щастливка да почувства любовта и грижите му.

8. Зареждане на резервоара с гориво

© Davis Entertainment

Това е приятна изненада, която показва, че вашият мъж е истинският джентълмен, за който всяка жена мечтае. Правейки това, той се опитва да покаже на приятелката си колко се грижи за нея, без да очаква нищо в замяна.

9. Винаги ви помага да облечете палтото

© Focus Features

Разбира се, жената може сама да облече палтото си, но това не е въпрос на способности. Добре възпитаният мъж винаги държи палтото ви за вас или ви дава своето, когато е студено.

No Comments Yet

Comments are closed