6 жеста, които показват, че мъжът е влюбен във вас и 6 знака, които показват, че ви използва

Много жени, особено младите момичета, често се чувстват несигурни в романтичните си отношения. Е, понякога най-лошите ни очаквания са оправдани, но може също да е лесно да се съмняваме в чувствата на партньора си поради нашата собствена несигурност или лоша предишна връзка. За щастие има няколко признака, които могат да ви помогнат да разберете дали партньорът ви и наистина ви харесва или само ви използва за своя собствена изгода.

Разбираме колко объркващи могат да бъдат взаимоотношенията, така че искаме да хвърлим малко светлина върху това как да определим истинските намерения на партньора си.

Обича ви: Гледа ви през цялото време.

© The Vow / Spyglass Entertainment

Авторите на много романтични песни са разбрали правилно: мъжът, който наистина е влюбен във вас, няма да може да откъсне очи от вас. Много мъже имат този специален поглед в очите си, когато сте издокарани като за петък вечер. Но ако забележите, че той ви гледа с умиление и вълнение, когато правите прости неща, като например приготвяте вечеря или обличате палтото си, той вероятно е влюбен.

Използва ви: Не ви кара да се чувствате специални.

© Vicky Cristina Barcelona / Mediapro

Усеща се, че не сте различна от всяко друго момиче, с което някога е бил или от приятелите му. Той може постоянно да ви сравнява с други хора или да не ви показва никаква обич. И ако чувствате, че сте само една от многото, вероятно просто не му пука достатъчно, за да ви оцени или за да ви го покаже.

Обича ви: Не се отчайва, дори когато го очаквате.

© The Fault in Our Stars / Fox 2000 Pictures

Всички имаме скелети в гардеробите си и е напълно номално, че за някои хора те могат да бъдат пагбни за връзката. Но ако партньорът ви знае много за миналото ви, включително моментите, с които не се гордеете много и все още е с вас, той вероятно ви харесва повече, отколкото си мислите. Прегръщането на всички страни на друг човек, а не само на приятните, е знак за зряла връзка и любов.

Използва ви: Постоянно се чувствате виновни.

© A Tale of Love and Darkness / Voltage Pictures

Изглежда не можете да направите нищо правилно, като се започне от справянето с проблемите на работата до избора на храна за котката си в супермаркета. Ако постоянно чувствате, че независимо какво правите, не сте достатъчни и бихте могли да се справите по-добре, време е да избягате от връзката си. Няма нищо лошо в това да се опитвате да помогнете на партньора си да стане по-добър човек, но тези промени трябва да бъдат наложени чрез любов и грижа, а не като ви карат да се чувствате виновни.

Обича ви: Наясно е как поведението му може да ви повлияе.

© Brooklyn / BFI Film Fund

Всички ние имаме своите модели на поведение и не винаги разбираме напълно как те влияят на другите хора. Ако забележите, че партньорът ви става все по-самосъзнателен и се опитва да се държи по конкретен начин, за да не бъдете наранени или разочаровани, това е добър знак. Но имайте предвид, че ако сте загрижени за нещо или искате да действа по различен начин, по-добре е да проведете разговор и да не очаквате той да го разбере сам. Вашият мъж не може да чете мислите ви, нали?

Използва ви: Не се отнася отговорно към ангажиментите с вас.

© The Hours / Paramount Pictures

Правите планове заедно и той се спасява в последния момент. Или му отнема страшно много време, за да отговори на вашите съобщения или обаждания. Да, може да е зает от време на време, но човекът, който наистина ви оценява, ще намери момент да се свърже с вас. Ако той не цени времето ви, вероятно ще прекарвате време заедно само когато е удобно за него и според графика му.

Обича ви: Забелязва малки детайли, които ви правят щастливи.

© The Notebook / New Line Cinema

Всички обичаме грандиозните жестове, но малките неща са най-важни. Например, той помни любимия ви вкус сладолед, глупаво телевизионно предаване, което гледате, когато сте тъжни, или името на първия ви домашен любимец. Тези неща показват, че той се старае достатъчно, за да излезе отвъд стереотипните неща като цветя и бонбони (но ние все още ги обичаме) и да се ангажира с вас на по-лично ниво.

Използва ви: Никога не е готов на компромиси.

© The Girl on the Train / DreamWorks Pictures

Намирането на компромиси може да е трудно, особено ако връзката ви е нова, но това е целта, върху която всички трябва да се съсредоточим. Партньорът ви трябва да уважава вашето мнение и да е готов да намери правилния баланс, за да сте щастливи и двамата. Ако не иска да се откаже от своето „право“ да решава всичко, вероятно е време да избягате от такава контролираща връзка.

Обича ви: Открива се пред вас и очаква да направите същото.

© The Star Is Born / Warner Bros.

Всички се чувстваме уязвими в нашите взаимоотношения, но е трудно да изградим силни такива, без да споделяме мислите и чувствата си. Ако той е готов да преодолее страха от отхвърляне и да бъде откровен с вас за своите страхове и проблеми, то значи ви се доверява и може да види бъдеще с вас. И това работи и в двете посоки: той иска да опознае истинската ви същност, а не само красивата броня, която може би сте сложили.

Използва ви: Манипулира ви емоционално.

© The Game of Thrones / HBO

Познава вашите силни и слаби страни и се опитва да ви манипулира да правите нещата, които иска. Този тип взаимоотношения са неприемливи, независимо от всичко. Ако забележите, че постоянно се чувствате виновни или емоциите на партньора ви доминират над вашите, вероятно е време да направите крачка назад и да прецените какво се случва .

Обича ви: Готов е да се справя с проблемите.

© Before the Sunrise / Columbia Pictures

Въпреки че здравословното количество емоция всъщност може да бъде полезно за разрешаване на конфликти и поддържане на партньора ви щастлив, крещенето няма да реши проблема. След като и двамата приключите с емоционалността, партньорът ви трябва да е готов да проведе разговор, за да обсъдите нещата. Комуникацията е ключът за силна връзка и партньор, който ви обича, трябва да може да остави егото си настрана и да признае, че може и да е сгрешил.

Използва ви: Провокира ви да правите публични сцени или мълчи с дни.

© Silver Linings Playbook / The Weinstein Company

Разбираме, че нещата понякога могат да станат твърде емоционални, но мъж, който ви обича, никога не би ви унижил публично, като направи сцена или да ви смути, мълчейки с дни. Това поведение може да бъде признак на емоционална манипулация, неспособност да контролира емоциите си или дори форма на „наказание“ за нещата, които сте направили погрешно. Мъж, който наистина ви обича, никога не би ви наранил, така че ако това не е отношението, което искате, по-добре избягайте от тази връзка.

No Comments Yet

Comments are closed