6 токсични типа хора, които трябва да избягвате на всяка цена

Щастливите връзки се състоят от сто малки неща. Едно от тях е верността. Всички биха се съгласили, че е важно да се доверите на партньора си. Някои хора обаче просто не могат да живеят, без да изневерят на партньорите си. За тях това е само въпрос на време. Решихме да ви покажем различните типове хора, с които не трябва да създавате сериозна връзка. Само ще си губите времето.

6. Нарцисист

Нарцисистът никога не е добре само с любовта на един човек. Този човек иска възхищението на всички. Така се утвърждават. Нарцисистите постоянно търсят идеалния партньор. Те искрено мислят, че настоящата им връзка не е достатъчно съвършена, за да продължи. И обвиняват всички, освен себе си.

5. Прекален романтик

Процесът на съблазняване и създаване на нова връзка е много важен за романтичен човек. Такива хора обичат нови впечатления и не понасят рутина – просто им става скучно. За да избегне това, прекалено романтичният човек намира някакво ново средство за забавление, за да му донесе щастие. Те мразят всякакви граници или ограничения и ценят свободата най-вече.

4. Нямащ самочувствие

На всички ни липсва самочувствие в една или друга област. Ако човек обаче не знае как да живее собствения си живот и постоянно се нуждае от чуждото одобрение, това е опасен знак. Когато такива хора видят и най-малкия намек за отчуждение, те веднага започват да търсят нова връзка, където всичко ще бъде различно. Всички тези неща служат само за самоутвърждаване на тези хора.

3. Твърде егоистичен

Егоистите са потънали в мисли си за себе си и не приемат факта, че най-близките им също могат да страдат. Обаче разбират, че те може да са причината за това страдание. Егоистите вярват, че моралните норми просто не са за тях. Те винаги си прощават нещата, които не могат да понасят в другите.

2. Страдащ

Такъв тип човек винаги играе ролята на мъченика. Всяко малко нещо може да ги натъжи. Тези хора винаги търсят някой, който може да ги утеши. Когато партньорите им не могат да им дадат това, което искат, страдащите тръгват да търсят някой нов.

1. Критик

Това е само още един тип човек, който не е достатъчно самоуверен. Тези, които обичат да критикуват другите за всяко малко нещо и да дават съвети (често непоискани), просто го използват като средство за самоутвърждаване. Излишно е да казваме, че те не се страхуват да навредят на никого около себе си и не са в състояние да изградят здравословна връзка.

No Comments Yet

Comments are closed