Какво казват вашите драскулки за вас?

Тези различни драскулки, които рисуваме несъзнателно, докато разговаряме с някого по телефона или по време на среща, могат да разкрият доста за нашите личности и мотивите зад нашите действия.

Когато драскаме, нашата писалка се ръководи от подсъзнанието ни, което съхранява нашите мисли и тайни и поема контрола над поведението ни. Искаме да ви разкажем за истинските значения на нещата, които ежедневно драскаме несъзнателно.

Фигури на хора

Ако рисувате малки хора, вероятно се чувствате несигурни и безпомощни или се опитвате да избягате от някои от вашите отговорности. Рисуването на прости фигури на пръчки показва, че сте емоционално нестабилни и чувствате необходимостта да се изолирате от другите хора.

Очи

Рисунките на очите представляват вътрешното Аз на човека, който ги рисува. Големите очи показват отворена личност, втренчените очи символизират усещането за наблюдение, а затворените очи могат да означават отказ да погледнете вътре в себе си.

Вашият подпис

Авторитет на драсканици от подписи са егоцентрични и арогантни. Рисуването на подписа ви често, без да мислите, по време на разговор или докато се опитвате да разрешите проблем, разкрива егоцентрична личност.

Животни

Типът животно, което драскате, говори много за вашите настоящи емоции и личност. Тигър или вълк разкриват скрит неизразен гняв; ако е лисица – сигурно искате да направите нещо хитро; рисуването на катерица показва, че се нуждаете от грижи и защита; лъвовете обикновено се рисуват от тези, които се чувстват по-добри от другите хора. Ако рисувате едно и също животно от време на време, това означава, че се сравнявате с него несъзнателно и се опитвате да имитирате неговия характер.

Квадрати, диаманти и други геометрични фигури

Имате ясно дефинирани цели и убеждения и рядко запазвате мнението си за себе си. Вие сте инатливи и настоятелни. Обикновено сте прекалено предпазливи и внимателни – предлагаме ви да преосмислите отношението си към това.

Стрелки

Стрелките символизират вектор, вашата посока в живота. Ако стрелката сочи нагоре – вие сте ориентиран към хората човек, ако сочи надолу – вие сте самофокусирани; стрелка наляво означава, че сте остана в миналото и ако сочи надясно, очаквате бъдещето.

Звезди

Искате да бъдете в центъра на вниманието. Искате всички очи да бъдат насочени към вас, когато влезете в стая и да обърнете глави, където и да отидете, но ако звездите, които нарисувате, имат твърде много точки или ако са нарисувани отделно от центъра, това може да е знак, че страдате от депресия.

Цветя, облаци и слънце

Рисуването на весели цветя и слънце, докато говорите по телефона, показва, че сте доволни от случващото се и вероятно фантазирате за добрите неща, които ви очакват в бъдещето ви. Тези драсканици разкриват вашето положително отношение и факта, че сте в добро настроение.

Кръстове

Това може да означава, че се чувствате виновни за нещо или се обвинявате за грешките си.

Малки къщички и кутии

Симетричните форми разкриват любовта ви към реда и настроението ви да планирате и изчислявате нещата добре. Знаете точно какво искате, житейските ви цели са поставени и ще останете на мнението си независимо от всичко.

Шахматни дъски

Изглежда наскоро сте попаднали в особено неприятна и неудобна ситуация. Ако чертежи като тези присъстват постоянно, има вероятност да се справите с някои скрити проблеми, които имат нещо общо с неспособността ви да разрешите конкретна ситуация, или се опитвате да намерите себе си и вашата мисия в живота и имате съмнения относно пътя, по който сте.

Пчелни модели

Вашият приоритет номер едно е да поддържате мир и хармония в живота си, а също така искате да се установите и може би да създадете семейство.

Спирали

Проблемите на другите не ви притесняват особено. В главата си винаги решавате различни проблеми и мислите за задачи. Може би сте гений?

Кръгове и пръстени

Кръговите форми представляват необходимост от намиране на единство. “” Чувствам се изоставен в този свят. ” Това казват вашите драскулки за вас. Ако рисувате кръгове несъзнателно, това вероятно означава, че имате нужда от приятел и малко внимание, което в крайна сметка може да доведе до депресия, така че внимавайте. Или може би сте просто интроверт, който не се нуждае от твърде много комуникация.

No Comments Yet

Comments are closed