Сексът и зодиите – 1 част

Емоциите и сексът в една връзка са различни и често несъвместими неща! Случвало ли ви се е представител на противоположния пол да има много черти на характера, които не ви харесват и въпреки това да имате неудържимо желание към него? А, знаете ли, че сексуалното привличане между двама души зависи и от техните зодиакални знаци? Всяко зодия има определен сексуален темперамент, който няма може да не съответства с този на човека.
Има зодии, които си пасват в леглото страхотно, и такива, при които интимните ласки куцат, независимо от любовта. Затова, астролозите създават термина „сексуална съвместимост“ – за да знаете с представителите на коя зодия ще имате страхотен секс и с коя – не!

ОВНИТЕ – ЧУТОВНА СТРАСТ
Те са много, много страстни, но и сантиментални по природа. Изобретателни и нестандартни са в креватните упражнения, въпреки че им се носи славата на егоисти. Няма да останете недоволни! Овните обичат да доминират в леглото, но не обичат пасивните партньори. Ако успеете да ги изненадате с нещо нестандартно и интересно, ще ги побъркате от удоволствие. Само не опитвайте да натрапвате неща, които може да не са по вкуса им. Най-добре се получават нещата с Лъвове и Стрелци. Но за сериозна връзка по-добър избор за Овните са Везни, Водолеи или Близнаци.

ТЕЛЦИ – ЦЕНИТЕЛИТЕ НА СЕКСА
Телците превръщат секса в маратон по сценарий. Не могат да си легат с всеки срещнат – дълго време избират партньора си. Въпреки това не могат да стоят „на сухо“ много дълго време. Имат си няколко телефонни номера „за резерва“, на които се обаждат при нужда – все пак са винаги подготвени! Водолеити биха пробвали нетрадиционни неща, но не много често. Най-добра сексуална съвместимост има с Козирози, Раци, Риби и Деви. Но с Лъвове, Скорпиони или други Телци ги очаква пълна катастрофа!

БЛИЗНАЦИ – ИЗСЛЕДОВАТЕЛИ НА НОВИ СЕКСУАЛНИ ПРАКТИКИ
Близнаците мразят еднообразието в секса! Скучните партньори скорострелно са изхвърлени и от леглото, и от живота им. Те обожават флирта – понякога дори са твърде директни. Затова обаче са много находчиви, оригинални, активни и страстни! Ако намерят партньор на своето ниво, могат да го побъркат от удоволствие! Идеално си пасват с Водолеи, Лъвове и Везни. Няма да се получат нещата с Деви и Стрелци. Хубав секс може да се получи с друг Близнак, но не и сериозна връзка!

РАЦИ – ЧУВСТВЕНОСТ И НЕЖНОСТ
Като любовници са чувствени и внимателни, но залагат основно на класиката. Хубавата новина е, че се се раздават много за партньора. Ако обаче той очаква по-нетрадиционни неща, те ще се съгласят в името на неговото удоволствие. Единственото им условие е това да се „поиска“ с нежност. За Раците подходящи партньори са Скорпиони, Лъвове, Деви, Телци и Овни. С Везни и Козирог нещата няма да се получат добре. За сериозна връзка най-добрият избор са Телците.

ЛЪВОВЕ – ВИСОКО НИВО В СЕКСА
Новаторство и експертно ниво – това очаквайте от лъвовето в леглото. Искат да доставят удоволсвтие и знаят как да го направят. Когато правите секс с Лъв, ще се чувствате най-ценният за него човек и дори ще си въобразите, че ви обича. Но не попадайте в капана му – вероятно на другия ден няма да ви се обади! Перфектна комбинация би се получила с Овен, Близнаци, Стрелец, Везни. Горе-долу добра връзка могат да имат с Дева, Скорпион и Водолей. С Козирог обаче нещата няма да се получат изобщо!

ДЕВИ – СТАРАТЕЛНИ ОТЛИЧНИЦИ
За тях в секса всичко върви като по учебник. Могат да ви спретнат истински секс маратон, защото са много издръжливи. Искат партньора да се чувства добре, но също не се притесняват да си поискат своето. Например, ако ви правят френска любов, трябва да им отговорите със същото, защото иначе ще останат недоволни и няма да ви се обадят. Рядко си лягат с непознати, но имат и такива периоди. Добра комбинация ще има със Скорпиони и други Деви. Сексуалната съвместимост отсъства с Везните, Раците и Водолеите.

No Comments Yet

Comments are closed