Кои зодии ще срещнат любовта това лято

Време е летни страсти, море и любов. Всяко лято пред необвързаните се появя въпросът – какво ли ме чака този сезон – любов или просто поредната авантюра? Ето кои зодии да очакват на края на сезона да минат от другата страна на бариерата и отново да са във връзка.

Близнаци
Забравете всички предишни любовни разочарования, трудни връзки и тежки раздели. Дойде моментът, в който любовта ще ви посети и то от пръв поглед! Дайте шанс и повярвайте – очаква ви истински вихър от страсти. Още при първото ви лятно пътешествие ви очаква среща с човек, който вероятно е сродната ви душа. Доверете се на първото си впечатление!

Везни
Дълго време сте чакали, но скоро любовта ще дойде с гръм и трясък. Проявете още малко търпение, защото това ще се случи чак в последните дни на сезона. Лятото може да започне с интересен трепет, но не това е вашият човек. Очаква ви любов с абсолютно непознат или ще преоткриете човек, който сте забравили от доста време.

Скорпион
Още в първите дни на сезона ви очаква силна тръпка. При вас нещата се случват бавно и затова историята ще продължи чак до есента. Не си стойте вкъщи, излизайте и се запознавайте с нови хора. В някое от общите събирания ще намерите истинското щастие!

Риби
Очаква ви истинска морска приказка! При вас нещата ще се случат още по пътя за морето! Новата тръпка ще се появи изневиделица, но няма да ви се иска да я пускате. Нещата ще продължат още същата вечер, а не се знае – може и още по-напред във времето. Бъдете уверени в себе си – любовта ви очаква!

No Comments Yet

Comments are closed