Тайните на аналния оргазъм

Всяка пета жена е изживявала анален оргазъм. Той си постига чрез стимулация с пръст, пенис или секс играчка. Според по-опитните в жанра всеки може да достигне до него дори по-често, отколкото при вагиналния.

Стените на матката се намират по-близо при аналния секс. Затова е по-лесно да се достигне до оргазъм. Маточният оргазъм се достига при натискане на маточните стени. Трябва да се открие точния момент на проникване. При някой жени се получава дори без проникване. Просто чрез стимулация с пръст или език.

При правилната поза на проникване в ректума се стимулира и G-точката дори през стената, която го разделя от вагината. Жените, които са го преживявали казват, че оргазмът е дори с много по-силна интензивност.

Ето как да го преживеете и вие!
От вътрешната страна на бедрата има концентрация на ерогенни точки и при мъжете, и при жените. Започнете с масаж в тази част, а след това стимулирайте клитора с пръсти или език. С език може да се описва кръг с много нежни докосвания. Тази техника се нарича „Розови листенца“.

Подготовката е много важна. Мъжът трябва да се погрижи дамата да е максимално отпусната и предразположена. Не трябва да се бърза с проникването. Прониква се с пръст или с помощта на лубрикант само когато жената е достатъчно възбудена.

Ректумът също участва. В неговата вътрешна част има нервни окончания както при вагината. За аналния оргазъм паузите са по-важни от движенията, които трябва да са плавни с лек натиск. Не бързайте!

Продължителността на аналния оргазъм зависи дали е комбинират с маточен и може да продължи от 30 секунди до 3 минути. Ако жената е спокойна и отпусната, може да е силен и продължителен, да протича на вълни и конвулсии.

No Comments Yet

Comments are closed