Най-добрите любовници сред зодиите

Да си признаем – всички искаме да бъдем най-добрите, когато става въпрос за любов и правенето на любов. А за някои, това дори се превръща в цел, която се стремят да постигнат. Добрият любовник е готов да даде на партньора си точно това, от което той се нуждае, във всеки един аспект. Понякога и ние самите не знаем от какво се нуждаем, но наистина добрият любовник ще разбере. Ето кои зодии са най-добрите любовници и се справят блестящо, когато става дума за нещо горещо.

Везни
Везните могат лесно да разкрият „лошото аз” на партньора си. Ако искате любовник, който наистина се интересува от вас, заложете на един от тези добре балансирани хора. За тях е важно да им покажете, че ги оценявате и че ви харесва това, което правят. Нищо не казва „ела насам” на партньор Везни така, както окуражаването. А те определено ще дойдат!

Телец
Родените под знака на Телец притежават забележителна сексуалност и се чувстват в свои води в ролята на любовници. Те ще ви гледат в очите и без да мигнат ще ви накарат да искате още. А погледът, с който ви гледат? Той ви е достатъчен. Не твърдим, че не притежават такава енергия и във всичко друго, което правят, но когато Телците са разгорещени, идват при вас сякаш развявате червено болеро.

Лъв
Представителите на тази зодия едновременно са в списъците и за най-добри и за най-лошо любовници. Каква е причината? Те просто не могат да живеят с идеята, че не са сред най-великите любовници в света. По-склонните от тях към мързелуване може „да се отпуснат” в любовните си действия, но това не значи, че и останалите от зодията са такива. Само с любовната игра лъвът ще ви накара да забравите името си, докато сте под негово влияние. Те са напълно отдадени и искат да запомните кой ви е накарал да крещите и по какъв точно начин го е направил.

No Comments Yet

Comments are closed