Какви качества трябва да притежава идеалната жена

Ясно, че идеални жени няма – колкото мъже, толкова и различни вкусове. Но все пак има такива, които са по-харесвани и желани. Има и качества, които много се ценят от мъжете и такива, които много ги отблъскват. Ето и кои са положителните черти, които могат да направят една жена абсолютно перфектна.

1. Смее се на шегите на мъжете
За мъжете е важно да се чувстват желани, забавни, на върха! Ако една жена се може да се засмее и на най-глупавите им майтапи, това показва, че може би ще бъде склонна да ги изтърпи и в най-лошото. Така, че скъпи дами, смейте се, дори да не ви е чак толкова смешно.

2. С 2-4 години по-млада
За любовта няма възраст и ограничения, но все пак има една тенденция при двойките – обикновено дори с минимална разлика мъжете са малко по-големи. Средно с от 2 до 4 години. Чисто генетично дамите по-бързо се състарявали, но пък мъжете малко по-бавно съзрявали, така че има логика това да е вярно.

3. Винаги усмихната
Усмихнатите момичетата са много по-секси от намръщените. Така се възприемат от повечето господа. Ако искате да ви е в кърпа вързан, усмихвайте се чаровно и пърхайте с мигли. Усмивката отваря много врати!

4. Да има големи (но не прекалено) гърди
Да – мъжете ценят гърдите! Но по-често се заглеждат по по-големите, колкото и да ни убеждават, че това не е от значение. Това обаче не е фактор за един мъж, когато търси не просто гадже, а майка на децата си. В тези случаи рядко избират силиконки (въпреки че има и такива), а по-скоро дами със средно големи, добре оформени гърди.

5. Дългите крака
Друго си е да имаш до себе си висока, дългокрака мацка. Никой няма да го отрече. Въпреки че един от най-често срещаните комплекси при мъжете е ниският ръст, все пак има и такива, за които не е проблем да са по-ниски от партньорките си.

6. Успешна в кариерата си
Вече е мит, че мъжете се притесняват от по-успешни жени, които сами си изкарват парите. Напротив. Това може да е повод за гордост. Дамите, които знаят какво искат в живота и преследват мечтите си, са много по-интересни и привлекателни от останалите.

7. Малките стъпала
Не е готино жена ти да носи по-голям номер обувки от теб. Този фактор не е от толкова голяма важност, но нежните малки ходила определено са по-секси от обратния вариант.

8. Добре образована
Както и при кариерата, за майка на децата си мъжете биха предпочели по-интелигентна жена. Учените и начетени дами са много по-привлекателни и будят възхищение.

9. Леко закръглени бедра
Въпреки стереотипите, кльощавите момичета не са възприемани от всички мъже като секси, а по-скоро като съсухрени. Мъжете нямат против от секси формите, които има къде да пипнат, стига все пак да са оформени и стегнати.

10. Брюнетка.
Тук предпочитанията са строго индивидуални, да не говорим, че много жени сменят цвета на косата по-често от тоалетите си, но все пак брюнетките са по-предпочитани, а блондинките не вдъхват особено доверие.

No Comments Yet

Comments are closed