Как да му липсваш повече

Мъжете постоянно искат да бъдат харесвани, желани, да получават внимание и в същото време да могат да ходят и „на лов“. Ако искате връзката ви да е успешна, е добре от време на време да се отдалечавате от тях, колкото и да ви е трудно.

Ако усещате, че тръпката започва да си отива, е добре да започнете да показвате недоволството си. Това е неприятно за мъжете, но той трябва да се почувства застрашен, че ще ви изгуби и ще трябва да се бори отново за вас.

Трудно е да се намери точния баланс за успешна връзка, но ето няколко съвета по темата.

1. Споделяйте как преминал денят ви. Така ще покажете, че можете да се забавлявате и без него. Ако той държи да бъде част от живота ви и да ви направи щастливи, то задължително ще се опита да ви покаже, че можете да се забавлявате и с него.

2. Не бъдете на разположение по всяко време. Ако получите съобщение от него, не му отговаряйте веднага, ако не е нещо важно. Оставете малко време, в което той да се зачуди какво се случва с вас. Това ще го заинтригува.

3. Разнообразие в секса. Използвайте въображението си – игри, играчки, нестандартни техники и пози. Това забавление той ще запомни за цял живот!

4. Игнорирайте го. Ако е студен към вас, отвърнете му със същото. Преструвайте се на заети, когато говорите с него или че ви очаква спешна работа.

5. Не занемарявайте външния си вид. Ако искате винаги да му липсвате, просто не забравяйте външния си вид. Ако се стараете да сте зашеметяващата красавица, която сте били в началото, няма как той да не си мисли за вас през целия ден. Ако сте се разделили и трябва да се видите някъде, това важи с още по-голяма сила.

6. Излезте с някой друг. Ако бившият ви е някъде, появете с друг човек. Това ще събуди у него определени спомени, когато сте били заедно и ще почувства желание да бъде с вас.

7. Бъдете мили. При среща с бивш партньор, се постарайте да сте мили и да избегнете сконфузна ситуация. Дръжте се с него като със стар приятел, а не като с бивш.

8. Бъдете щастливи. Животът продължава и без него. Няма нужда да удължавате страданието си. Трябва да се забавлявате и без него. Няма мъж, на който да му липсва отчаяната му бивша приятелка.

9. Сложете си любимият му парфюм. Ароматите събуждат определени спомени. Ако в главата му се възвърнат някои от общите ви моменти заедно, няма как да не му стане мъчно за вас.

No Comments Yet

Comments are closed