6 категорични знака, че си страхотна в секса

Въпросът, който мъжете, и жените си задавът е “Добър/ра ли съм в секса?” Винаги бъдете честни пред себе си, момичета, вълнува ви и още как. И макар нашето представяне да е резултат от много и сложни взаимовръзки, като това, колко много харесваме един човек и най-вече дали си пасваме с него, има няколко знака, които ще ви успокоят и накарат да бъдете супер доволни от себе си – защото, когато ги откриете, бъдете сигурни, направо сте му завзели ума с изпълнението си!

1. Иска да го направи отново. Когато сте го накарали да полудее от удоволствие, винаги ще иска отново и отново. Само мисълта за секса, който сте правили, би могла да го възбуди и, знам, че се досещате, няма как да не поиска да го направите отново. Простичко е, нали?

2. Стиска с ръце. Физически израз на абсолютния екстаз е стискането с ръце. Знаете това, и на вас ви се е случвало. Като да се хванеш за нещо, защото ще се пръснеш от удоволствие – но имайте предввид, че той внимава и да не свърши прекалено бързо.

3. Флиртува доста. Много мъже си признават, че след чудесен секс са склонни да пишат пикантни съобщения на момичето, като един вид израз на това, че им е харесало ужасно много. Написаните закачливи реплики създават напрежение в очакване на следващия ви сексуален подвиг.

4. Цял ден ви „посяга“. Ако ръцете му са почти постоянно палави и все си намира повод да ви докосне по някакъв начин, бъдете уверени, че толкова му е харесало, че му е трудно да стои настрана от вас.

5. Казал ви е, че сте невероятна или чудесна. Може и да е твърде очевидно, но ако мъж ви каже, че сте била невероятнаили чудесна, значи наистина мисли, че сте невероятна и чудесна. Не отхвърляйте комплиментите му, а ги приемете и запомнете добре. Не ги казва, за да е любезен, а за да ви накара да продължите да правите, каквото правите.

6. Учи се на нови неща. Повече от мъжете по природа обичат да се състезават. Когато нещата, които правите, го карат да полудее, ще му се иска и той да се представи малко по-впечатляващо. Ако започне да ви изненадва с нови трикове, приемете го като знак, че се представяте много добре.

No Comments Yet

Comments are closed