Какъв си според формата на очите ти

Големи кръгли очи
Хората с големи кръгли очи притежават чиста душа, имат детски представи за света и са дори леко наивни. Доверяват се на всички и лесно могат да бъдат излъгани. Те обичат да помагат на другите, надежни партьори са, мили и внимателни.

С формата на бадем
Такива очи издават предпазливост и неувереност. Тези хора по-трудно започват връзки и се доверяват на друг. Тяхното доверие е тяхната ценност и трябва да се уважава. Има големи мечти и планове за бъдещето. Но и с лекота постигат целите си.

По-малки и издължени очи
Това са хора с труден характер. Малко по-студени са, не обачат да се разкриват пред околните, строги и изикващи са дори към себе си. Не са по забавленията, малко са неуверени, но са много активни. Може да се каже, че са по-скоро кариеристи.

Очи с линия надолу
Добри и искрени хора. Те обичат вътрешния си свят, дори са по-скоро интроверти. Винаги са готови да помогнат, особено в трудни моменти са ценна опора. Влюбчиви са и са готови на всичко за човека, когото обичат.

Азиатски очи
Азиатските черти издават увереност. Тези хора водят шеметен живот. Обичат да имат много задачи и да не скучаят. Готови са за приключения и не се замислят много за последствията. Много са импулсивни, обичат разнообразието и затова трудно създават дълги връзки.

No Comments Yet

Comments are closed