10 съвета, когато си правите татуировка

Дойте сезона на оскъдните тоалети секси татуировките. Ако се чудите дали да не се сдобиете с такава, трябва да знаете няколко неща.

1. Започнете с нещо малко – ако вие е за първи път, не се нахвърляйте на най-голямата татуировка. По-добре опитайте с нещо по-малко, за да видите как кожата ви приема мастилото ви и колко време й трябва да се възстановява.

2. Съобразете се със своя праг на болка – ако имате прекалено голяма чувствителност към болка, не нашарвайте ребрата, свивките на коленете или местата около слабините.

3. Съобразете се с времето – лятото не е подходящото време да си направите татус, защото слънцето и солената вода могат да раздразнят кожата. Най-доброто време е ранна пролет или есен.

4. Евтиното излиза скъпо – със сигурност това ваше решение ще има последствия. Правите нещо, което ще трае цял живот, затова по-добре го приемете като добра инвестиция.

5. Проучете добре, в ръцете на кого се оставяте – най-добре е да съберете информация за човека, който ще ви прави татуировката, и от няколко източника. Ако има дори и едно негативно мнение, по-добре не рискувайте.

6. Избирайте внимателно – това остава за цял живот, така че помислете какво наистина искате. Дори да сте много влюбени в партньора си, не е добра идея да си татуирате инициалите му. Изберете нещо, което е близко до същността ви, вярванията и вкусовете ви, което не се е променяло през годините.

7. Намерете продукт, с който да третирате мястото – заздравяването на татуировката е много важна част от целия процес и нейния финален вид. Нека татуистът ви препоръча най-подходящия продукт.

8. Няма място за страх – това все пак трябва да остане хубав спомен, не го разваляйте като се паникьосвате, така само ще ви боли още повече.

9. Намерете си компания – можете да отидете и сами, но ако имате приятел до себе си, ще се чувствате по-добре.

10. Питайте – татуистът е там, за да ви каже всичко, което трябва да знаете. Питайте за всичко, дори да си мислите, че може да е глупаво!

No Comments Yet

Comments are closed